Ålesund Snekkerservice utfører alt fra mindre snekkerarbeid til komplett oppføring av nye boliger.


Snekkerarbeid

Snekkerarbeid

Ålesund Snekkerservice utfører alt av snekkerarbeid. Med «snekker» mener de fleste av oss en håndverker som utfører innvendig trearbeid. Vi monterer kjøkken, garderober, dører, parkett eller setter opp innervegger og platekler vegger og tak. Vi har egne malere i bedriften, noe som gir oss et fleksibelt godt sammarbeid mellom fagene ved mindre rehabiliteringsjobber. Vi er også hovedentreprenør og kan stå for samkjøringen av de andre fagene i oppussingen din, slik at du som kunde kun har en kontaktperson å forholde deg til gjennom hele byggeprosessen.


Tømrerarbeid

Tømrerarbeid

Vi utfører alt av tømrerarbeid. Med «tømrer» mener vi gjerne en håndverker som utfører utvendig arbeid og trekonstruksjoner. Dersom du skal pusse opp og ønsker å f.eks fjerne en vegg mellom to rom, er det en god idè å få fagfolk til å se om veggen er bærende eller ikke. En slik sak kan få store konsekvenser dersom det ikke blir gjort fagmessig. Da er det viktig å bruke en tømrer som vet hva han driver med. Vi har lang erfaring og gode rutiner for arbeid med bærende trekonstruksjoner. Også ved utskifting av vinduer eller tak, er det viktig at man velger fagfolk med kompetanse slik at man kan stole på at jobben blir gjort forskriftsmessig.


Sparkling og Maling

Sparkling/Maling

Mange vil gjerne spare penger på å ta malingsjobben selv, det høres kanskje smart ut. “Alle kan jo sparkle og male..” Men dem som ikke gjør dette ofte, vil raskt oppdage at dette ikke var så enkelt som antatt. Særlig sparkling av plateskjøter. Når du har pusset opp, så er finishen det alle ser til slutt. Og får du synlige skjøter eller skavanker på det ferdige resultatet vil det nok irritere i lang tid. Vi vil heller anbefale å velge litt rimeligere løsninger underveis, så kan man ta seg råd til en strøken finish! (her fra selskapslokalet i Moa Kirke)


Nybygg

Nybygg

Vi bygger komplette boliger fra grunn. Alt fra bunnsvillen blir lagt til siste mønesteinen er spikret. Tidligere har vi ferdigstillt hus over hele distriktet, les mer om noen av disse her: Referanser

Så snart betongplaten er tørr, kommer våre snekkere å tar imot materialen og rigger opp vår egen brakke og stillas. Vi har alt nødvendig utstyr for hele prosessen og så snart huset er tett, setter vi igang uttørkingen. Vi garanterer at alle deler av bygget blir godt håndverksmessig utført og etter alle gjeldende lover og krav. Kontakt oss så tar vi en uforpliktende prat, og gir deg et komplett tilbud.


Tilbygg

Tilbygg

Dersom du kun ønsker et tilbygg på huset ditt, kommer vi å tar en befaring sammen med deg hvor du forklarer hva du ønsker. Så lager vi en skisse med beskrivelse, og setter igang arbeidet med innhenting av priser på materialen og andre fag. Etter kort tid vil du motta et komplett tilbud på jobben. Vi har flinke prosjektledere på alle våre prosjekt som kan samkjøre andre fag og avlaste deg som kunde mye av kaoset som fort oppstår når rørlegger, flislegger, maler og elektriker skal inn på de forskjellige periodene av prosjektet.


Stillasutleie

Stillasutleie

Hos oss kan du leie stillas til prosjektet ditt. Om det er vindu som skal skiftes, terrasse som skal bygges, eller vegger som skal males. Vi har over 400m2 Jamax stillas. Dette kan du velge å hente selv eller å få levert til din adresse og hentet når du er ferdig.


Naust eller Garasje

Garasjer/Naust

Vi har gode priser på material fra våre lokale byggevareleverandører. Så om du har planer om å bygge garasje, naust eller lignende, kan du sende tegninger til oss for å få en totalpris på hele jobben. Vi henter om ønskelig også inn priser fra våre sammarbeidspartnere som betong- eller grave-entreprenører, dersom du trenger hjelp med dette. Fordelen med å bruke samme firma på hele jobben, er at man slipper unødvendige diskusjoner mellom fagene om det skulle oppstå misforståelser underveis. Vi ordner også med byggesøknad.