Enebolig Valle

Her har vi utført alt av tømrerarbeid, fra reising av huset til montering av dører og listverk. Utvendig er huset kledd med liggende bordkledning og glasert takstein. Det er brukt vinduer med sprosser for et mer tradisjonellt utseende.

Flere bilder

2-mannsbolig Lerstadbakken

Her har vi utført alt av tømrerarbeid. Vertikaldelt 2-mannsbolig med garasjer i underetg. Hver leilighet er på ca 120m2 fordelt på 2 plan, og med 4 soverom. Huset er utført med liggende kledning og sort betongstein på tak.

Flere bilder

Enebolig Valderøya Tradisjonell

Her har vi utført alt av tømrerarbeid og malerarbeid. Huset er utført i tradisjonell stil, med stående bordkledning og sort betongstein på tak. Det har også estetiske detaljer som pyntebelte, pynteklosser og sprosser på vindu.

Flere bilder

4-manns og 2-mannsboliger

Her har vi utført alt av tømrer og malerarbeid på en 4-mannsbolig og to 2-mannsboliger. Totalt 8 nye boenheter levert til kunder nøkkelferdig. Møre Royal impregnert liggende kledning og valmtak med takstein.

Flere bilder

Enebolig Roald

Denne eneboligen er på ca 250m2 med tilhørende garasje og vinterstue. Utvendig er den kledd med liggende bordkledning og sort betongstein på tak. Innvendig er det montert sponplater på vegg, takess i himling på soverom, og gips i himling på allrom.

Flere bilder

2-mannsbolig Åse

På denne boligen er det lagt mye tid i design. Vertikaldelt 2-mannsbolig med innskutt garasje i boligen. Hver leilighet er på ca 220m2 inkl garasje, og har 4 soverom. Utvendig består fasaden hovedsaklig av STO-plater som er pusset og har noen felt med bordkledning.

Flere bilder

Enebolig Emblem

Her har vi utført alt av tømrerarbeid. Denne funkisboligen er på ca 190m2 og er delvis kledd med stående kledning og delvis med STO-plater som er pusset. Store vinduer i front gir et moderne preg på boligen.

Flere bilder

Enebolig Hessa

Her har vi oppført en stor bolig på 2 plan, i en tradisjonell stil.Boligen er på ca 260m2 med liggende bordkledning og valmtak med betongstein.

Flere bilder

Enebolig Skåthaugen

Her har vi oppført en bolig på totalt 3 plan, med utleieleilighet og garasje sammenhengende med huset. Boligen er plassert helt på kanten av skåthaugen og har en fantastisk utsikt over ålesund. Funkisstil og flatt tak.

Flere bilder

Enebolig Remvika

Denne boligen har vi oppført i Remvika og den har et klassisk herskapelig uttrykk. Utvendig er den kledd med liggende bordkledning og har et valmtak med sort Decra Elegance.

Flere bilder