Om Ålesund Snekkerservice AS

Et byggefirma i Ålesund regionen.

Bedriften ble først startet i 2009. Da ble det opprettet som et enkelmannsforetak av Marius Otlo. Siden den tid har bedriften hatt stødig vekst og blitt godt etablert i regionen.

Vi har arbeidet mye med oppføringer av nybygg, eneboliger, 2-manns og 4-mannsboliger, men vi har også hatt mange mindre prosjekter og rehabiliteringsjobber. Ved enkelte prosjekt har vi hatt totalentreprisen, innhentet andre fag som rørlegger/elektriker etc. og stått for samkjøringen av disse.

Siden starten i 2009 har vi vært igjennom alt fra enkel monteringsarbeid til store rehabiliteringsjobber. Vi har bygd tilbygg, garasjer, naust og terrasser. Vi har satt opp alt fra nye nøkkelferdige hus helt fra bunn, til lafta tømmerhytter på fjellet. Vi ønsker at Ingen jobb er hverken for liten eller stor for hva vi kan få til!

I løpet av 2020 har vi utviklet bedriften ytterligere ved å bli forhandler av Vestlandshus, og flyttet inn i nye kontorlokaler sentralt i Breivika! Sjekk gjerne ut vår Instagram eller Facebook for å få et innblikk i prosjektene våre og mer om hvem vi er!

Målsettingen vår er å gi kunden trygghet på at arbeidet blir gjort med god kvalitet, til avtalt tid

           Vårt Leder-Team

Marius Otlo
Marius
Otlo
Daglig leder
Johannes Løvold
Johannes Løvold
Prosjektleder
Sune Hansen
Sune Hansen
Prosjektleder
Gunnar Kristjansson
Gunnar Kristjansson
Prosjektleder
Kristian Valdal
Kristian Valdal
Salgssjef